Не сучок не листок а на дереве растет

Загадка про мох.

Не сучок, не листок,
А на дереве растет.

Ответ на загадку: Мох

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Не сучок не листок а на дереве растет